fbpx

Valmennustiimi

Voima & Vire – valmentajat ja fysioterapeutit

Aki Laitinen

Ammattivalmentaja, fysioterapeutti

Voima & Vireen perustaja Aki on intohimoinen valmennus- ja kuntoutustiedon välittäjä valmentajien ja asiakkaidemme käyttöön. Aki valmentaa kaikenikäisiä asiakkaita ja tarjoaa kuntoutuspalveluja erityisesti haastaviin terveystilanteisiin.

Tomi Lindholm

Ammattivalmentaja, personal trainer

Tomi valmentaa aikuisia liikunta- ja kuntoilukipinän saaneita ihmisiä sekä elämäntapamuutosta tavoittelevia sparraavalla ja tsemppaavalla otteella. Tomi on myös yrityksen osakas ja innokas valmennuksen kehittäjä.

Anni Matilainen

Fysioterapeutti, personal trainer

Anni on kuntoutuksen ammattilainen ja valmentaja, joka haluaa nähdä ihmisen kokonaisuutena yksittäisen vamman tai kivun sijaan. Annin kanssa uudet arjen rutiinit ja liikuntatottumukset tulevat tutuiksi varmasti ja tehokkaasti.

Jenni Niutanen

Personal trainer

Jenni on erikoistunut valmentamaan naisia, joille liikkuminen ei ole sormia napsauttamalla tehtävä päätös. Jenni haluaa tuottaa onnistumisen kokemuksia ja kasvattaa asiakkaan itseluottamusta. Jenni on itsekin löytänyt liikunnan ilon aikuisiällä.

Antti Pokki

Personal trainer

Kokenut valmentaja Antti valmentaa ammattitaidolla sekä yksilöitä että ryhmiä – erityisen suosittu valmentaja Antti on yritysten ja tiimien työkykyä ylläpitävien ryhmien valmentajana. Myös nuoret saavat laadukasta valmennusta ja kehitystä Antin valmennuksessa.

Jesse Vainiomäki

Personal trainer

Jesse on koulutukseltaan liikunnanohjaaja (AMK) ja personal trainer, joka tuo asiakkaille tuoretta tietoa voimaharjoittelusta. Jessen valmennuksessa aloitat harjoittelun turvallisesti tai viet jo hyvin alkanutta harrastustasi seuraavalle tasolle.

Kaikki valmentajamme voit tavata etänä tai Lahdessa Fressi-keskuksessa.