fbpx
Voimailua kuntosalilla Voima & Vire Lahti.

Personal Trainer Tampere

Personal trainer -palvelut aikuisten haasteisiin

Yhteistyössä Fressi-keskusten kanssa!

Kun annat terveyteen ja toimintakykyyn liittyvät tavoitteesi toisen ihmisen käsiin, niin pidä huoli, että vastassa on koulutettu ammattilainen. Siihen voit Voima & Vireellä luottaa sataprosenttisesti.

Olemme aikuisten liikunnallisten, ravitsemuksellisten ja terveydellisten haasteiden ratkaisemiseen keskittynyt valmennusyritys. Tarjoamme henkilökohtaista valmennusta sekä aktiivista kuntoutusta.

Personal training on villi länsi, johon me tuomme selkeyttä. Luottaessasi meihin saat tueksesi koulutetun ammattilaisen lisäksi moniammatillisen valmennustiimin, sillä valmentajamme tekevät yhteistyötä jatkuvan kehittymisen eteen.

Personal Trainer Pirkanmaa

Palvelemme asiakkaitamme ympäri Suomen etävalmennuksen keinoin. Etävalmennuksessa hyödynnämme omaa valmennussovellustamme sekä puhelin- tai videoyhteyttä tehokkaan kommunikaation aikaansaamiseksi.

Teemme yhteistyötä Fressi-keskusten kanssa. Valmentajistamme Aki käy säännöllisesti Tampereella ja voi sopia tapaamisista kanssasi Fressi-keskukseen. Jos tarvitset enemmän lähivalmennusta, niin Aki voi suositella sinulle ammattilaista läheltäsi.

Aina maksuton ensitapaaminen

Haluamme aina tavata asiakkaamme kahden kesken ennen henkilökohtaisen valmennuksen aloittamista.

Näin varmistamme, että sinä tulet kuulluksi ja voimme parhaalla tavalla auttaa ja tukea tavoitteidesi toteutumista.

Personal training ensitapaaminen on maksuton.

Personal training ei ole vain kuntosaliharjoittelua varten

Asiakkaiden tarpeet ovat laaja-alaisempia kuin vielä 20 vuotta sitten, jolloin personal trainerin pääasiallinen tehtävä oli opastaa kuntosaliharjoittelussa eteenpäin. Toki tänäkin päivänä voimaharjoittelu on tärkeä osa liikunta-arkea, mutta monelle kuntosali on vain yksi harrastus muiden joukossa. Ammattimaisessa valmennuksessa tarkastellaan aina asiakkaan elämäntilannetta kokonaisuutena yksittäisten harjoitusten sijaan.

Personal trainer ei ole ravitsemusterapeutti, mutta valmentajamme ymmärtävät terveellisen ravitsemuksen ja asiakkaiden muutostarpeiden päälle. Me pidämme huolen siitä, että koko henkilökuntamme toteuttaa vain tieteelliseen tietoon perustuvaa ravitsemusneuvontaa.

Personal trainer auttaa monipuolisissa tarpeissa

Tampereella, kuten muuallakin, ihmiset hyödyntävät personal traineriä monenlaiseen tarpeeseen. Kuntosaliharjoittelu on toisille tärkeä asia, kun taas toiset ovat aloittamassa uutta, liikunnallista arkeaan ja toteuttavat elämäntapamuutosta. Juoksun kehittäminen ja ravintotottumuksissa petraaminen ovat yhtä arvokkaita tavoitteita, mutta niitä lähestytään eri tavalla. Siksi Voima & Vireellä on monipuolinen valmennustiimi, jotta voimme auttaa ihmisiä erilaisissa tavoitteissa.

Palvelemme kaikkia, mutta ymmärrämme erityisen hyvin aikuisten ihmisten arjen haasteet ja tarpeet. Ruuhkavuosissa elävän voi olla haastavaa priorisoida omaa hyvinvointiaan, mutta valmennuksen avulla se onnistuu. Usein myös vaiheet, joissa oma aika lisääntyy esimerkiksi lasten aikuistumisen myötä, ovat erinomaisia aloitushetkiä pt-valmennukselle.

Oli tavoitteesi mikä tahansa, niin me löydämme kyllä sinulle sopivan tavan toteuttaa ne.

Voima & Vire Oy:n toimitusjohtaja Aki Laitinen

Akin terveiset

Moikka! Voima & Vire Oy on valmentajien yritys. Tavoitteemme on kehittää personal training -valmennuksesta tasaisen laadukasta ja terveyttä edistävää toimintaa, jolla on paljon annettavaa myös kuntosalin ulkopuolella.

Saan johtaa upeaa valmennustiimiämme, ja tiedän tarkasti, että jokainen valmentajamme on sitoutunut osaamisensa jatkuvaan kehittämiseen ja asiakkaiden palvelemiseen. Haluamme erottua poikkeuksellisen hyvällä palvelulla!

Liikunta ja hyvinvointi kuuluvat kaikille. Terveydessäkin voi tapahtua kaikenlaisia muutoksia matkan varrella. Meillä ei tarvitse häpeillä tai selitellä – olet tervetullut juuri sellaisena kuin olet.

Aki Laitinen
Perustaja
Voima & Vire