fbpx
Voimailua kuntosalilla Voima & Vire Lahti.

Lahden Personal Training -palvelut

Valmentajamme Lahdessa tarjoavat ammattimaisia PT-palveluja, joihin jo sadat asiakkaat luottavat.

Nyt yhteistyössä Fressi-keskusten kanssa!

Kun annat terveyteen ja toimintakykyyn liittyvät tavoitteesi toisen ihmisen käsiin, pidä huoli, että vastassa on koulutettu ammattilainen. Siihen voit Voima & Vireellä luottaa sataprosenttisesti.

Olemme erityisesti aikuisten liikunnallisten, ravitsemuksellisten ja terveydellisten haasteiden ratkaisemiseen keskittynyt valmennusyritys. Lahdessa tarjoamme kattavien personal trainer -palveluiden lisäksi fysioterapiaa upeassa Fressi-keskuksessa Launeella.

Valitse Voima & Vire Valmennus

Personal training on villi länsi, johon haluamme tuoda selkeyttä. Luottaessasi meihin saat tueksesi koulutetun ammattilaisen lisäksi moniammatillisen valmennustiimin, sillä valmentajamme tekevät yhteistyötä jatkuvan kehityksen eteen.

Laadukkaaseen Fressi-keskukseen kauppakeskus Valossa kannattaa tulla, vaikka et asuisikaan Launeella, Asemantaustassa tai Hennalassa. Meillä käy asiakkaita niin Renkomäestä, Kivimaalta, Mukkulasta, Ahtialasta kuin Nastolastakin, sekä myös lähikunnista Hollolasta ja Orimattilasta. Useat asiakkaamme ovat meillä valmennuksessa, mutta harjoittelevat lähempänä omaa kotiaan olevalla kuntosalilla.

Aina maksuton ensitapaaminen

Haluamme aina tavata asiakkaamme kahden kesken ennen henkilökohtaisen valmennuksen aloittamista.

Näin varmistamme, että sinä tulet kuulluksi ja voimme parhaalla tavalla auttaa ja tukea tavoitteidesi toteutumista.

Personal training ensitapaaminen on maksuton.

Personal trainer ei ole vain kuntosaliharjoittelun asiantuntija

Suomessa on paljon hyviä kuntosaliohjaajia, mutta paljon vähemmän hyviä personal trainer -valmentajia. Tänä päivänä asiakkaiden tarpeet ovat laajempia kuin 20 vuotta sitten. Voimaharjoittelu on kiinteä osa terveysliikuntatavoitteita, mutta kaikki eivät halua käydä kuntosalilla useita kertoja viikossa. Personal training -valmennuksessa tarkastelemme kokonaisuutta arkiliikkumisen edistämisestä yksittäisiin harjoituksiin saakka.

Personal trainer ei ole ravitsemusterapeutti, mutta kaikki valmentajamme ymmärtävät terveellisen ravitsemuksen ja asiakkaiden muutostarpeiden päälle. Me pidämme huolen siitä, että valmentajamme toteuttavat vain tieteelliseen tietoon perustuvaa ravitsemusneuvontaa.

Ihmiset tarvitsevat pt-valmennusta eri syistä

Lahtelaiset, kuten kaikki muutkin, hyödyntävät personal traineriä monenlaiseen tarpeeseen. Joillekin kuntosaliharjoittelussa kehittyminen on ensisijainen asia. Toiset taas aloittavat vasta uutta, liikunnallista arkeaan ja toteuttavat elämäntapamuutosta. Juoksuharrastuksen aloittaminen ja ravitsemusmuutosten toteuttaminen ovat yhtä arvokkaita tavoitteita, mutta niitä lähestytään eri kanteilta. Siksi Voima & Vireellä on monipuolinen valmennustiimi, jotta voimme auttaa ihmisiä erilaisissa tavoitteissa.

Palvelemme kaikkia, mutta ymmärrämme erityisen hyvin aikuisten ihmisten arjen haasteet ja tarpeet. Ruuhkavuosissa elävän on usein vaikea priorisoida omaa hyvinvointiaan, mutta valmennuksessa se onnistuu. Toisaalta vaiheet, joissa oma aika lisääntyy esimerkiksi lasten aikuistumisen myötä, ovat erinomaisia aloitushetkiä pt-valmennukselle. Oli tavoitteesi sitten varmistaa toimintakyky eläkepäivien varalle tai juosta puolimaraton ensimmäistä kertaa elämässäsi, niin me löydämme sopivan tavan toteuttaa sen.

Perustajan terveiset

Moikka! Voima & Vire Oy on 100% lahtelainen yritys. Tavoitteemme on kehittää personal training -valmennuksesta tasaisen laadukasta ja terveyttää edistävää toimintaa, jolla on paljon annettavaa myös kuntosalin ulkopuolella.

Saan johtaa upeaa valmennustiimiämme Lahdessa, ja tiedän tarkasti, että jokainen valmentajamme on sitoutunut osaamisensa jatkuvaan kehittämiseen ja asiakkaiden palvelemiseen. Haluamme erottua poikkeuksellisen hyvällä palvelulla!

Liikunta ja hyvinvointi kuuluvat kaikille. Terveydessäkin voi tapahtua kaikenlaisia muutoksia matkan varrella. Meillä ei tarvitse häpeillä tai selitellä – olet tervetullut juuri sellaisena kuin olet.

Aki Laitinen
Perustaja
Voima & Vire