fbpx
Yksilövalmennusta Voima & Vire -valmennusstudiolla.

Etävalmennus – Personal Trainer

Laadukkaan personal training -palvelun toteuttaminen onnistuu myös etänä. Noudatamme valmennuksissamme samoja toimivia perusperiaatteita sekä etätoteutuksissa että lähiohjauksissa:

  • Asiakkaan kuuntelu ja tavoitteiden kunnioittaminen
  • Yksilöllisten tarpeiden selvittäminen
  • Koko elämäntilanteen huomiointi valmennusta suunniteltaessa
  • Terveyden ja hyvinvoinnin asettaminen etusijalle

Käytämme digitaalisia valmennustyökaluja, joten näet harjoitus- ja ravinto-ohjeet kätevästi puhelinsovelluksella. Lisäksi voit sovelluksen avulla olla yhteydessä valmentajaasi aina tarvittaessa. Tarkemmat keskustelut käydään videoyhteydellä Google Meet -palvelussa.

Ei pelkkää kuntosaliharjoittelua

Valmennuksessamme on pääasiassa aikuisia, joilla on liikunnallisia, terveydellisiä ja jaksamiseen liittyviä tavoitteita. Emme keskity pelkästään kuntosaliohjelman tekemiseen, vaan mietimme yhdessä asiakkaan kanssa parhaat tavat saavuttaa tavoitteet liikunnan, ravitsemuksen ja paremman palautumisen keinoin.

Asiakkaamme raportoivatkin eniten arkijaksamisen parantumista ja voimavarojen lisääntymistä valmennuksen käynnistyttyä. Valmennuksen teho on siinä, että asiakas priorisoi oman hyvinvointinsa ja määrittää sopivat tavoitteet yhdessä ammattivalmentajan kanssa. Pelkkä tieto ei riitä aikaansaamaan muutosta elämässä.

Valmennuspalvelun lisäksi pidämme asiakkaillemme kiinnostavia webinaareja ja luentoja terveyteen ja hyvinvointiin liittyvistä aiheista. Rakennamme parhaillaan myös tietopankkia sekä luomme jäsenetuja valmennuksessa oleville asiakkaillemme.

Tavoitteena elämäntapamuutos

Valmennus tähtää aina muutokseen, mutta ei välttämättä elämäntapamuutokseen. Suurin osa valmennuksistamme on kuitenkin sellaisia, että valmennuksen myötä asiakkaan elämään astuu säännöllinen liikunta, terveellinen ruokailu ja parempi jaksaminen. Valmentaja ei ole ihmeidentekijä, vaan suunnannäyttäjä – asiakas tekee suurimman työn. Muutos vaatii usein toistoja ja uudelleen yrittämistä, mutta palkinto on verraton: hyvä olo terveessä kropassa.

Valmentajan apu on korvaamaton, kun motivaatio terveellisten elämäntapojen tai liikunnan harrastamiseen on kadonnut. Hyvä valmennussuhde on voimavara kiireisessä arjessa – sen antaa enemmän kuin ottaa.

Toistaiseksi voimassa oleva etävalmennussuhde on riskitön tapa aloittaa uudenlaisen arjen tavoittelu. Tervetuloa mukaan!

Lähivalmennusta edullisempi vaihtoehto

Etävalmennus on edullinen vaihtoehto saavuttaa omat terveys-, hyvinvointi- ja liikuntatavoitteet. Se sopii aloittelevalle liikkujalle, elämäntapamuutosta toteuttavalle sekä kokeneelle harjoittelijallekin.

Tarvittaessa voimme yhdistää valmennukseen esimerkiksi Firstbeat Life -palvelun ja lähitapaamiset. Etävalmennus on joustava, toistaiseksi voimassa oleva valmennussopimus. Se tarkoittaa, että valmentaja suunnittelee toimintaa pitkällä tähtäimellä, mutta voit tarvittaessa päättää valmennuksen seuraavan kuukauden päätteeseen.

Etävalmennuksen kustannus on Voima & Vireellä vain 145 euroa kuukaudessa.

Varaa maksuton ensitapaaminen

Aloitamme kaikki valmennukset maksuttomalla ensitapaamisella. Se on paras tapa tutustua toisiimme ja varmistaa, että etävalmennus on sinulle paras keino saavuttaa hyvinvointitavoitteesi. Ensitapaaminen onnistuu videotapaamisena tai puhelimitse.