fbpx

Personal Training – Yksilövalmennus

Yksilövalmennusta Voima & Vire -valmennusstudiolla.

Aidosti yksilöllistä valmennusta

Tunnemme haasteet, joita työssäkäyvillä ihmisillä on arjen kiireissä. Oma jaksaminen, terveys ja hyvinvointi eivät aina ole listan kärjessä, sillä vaatimuksia riittää elämässä. Valmennuksemme tapahtuu asiakkaan elämäntilanteesta käsin. Elämänilon kasvattaminen ja arjen laadun parantaminen ovat valmennuksen keskeisiä tavoitteita.

Liikunnalla yhteys kehoon

Jos liikuntaharjoittelusta on tullut taukoa, niin palaaminen harrastuksen äärelle tuottaa monenlaisia tunteita. On mahtavaa löytää yhteys kehoon uudelleen.

Kehon ja mielen ravintoa

Emme kannusta laihduttamaan, vaan etsimään tasapainoista tilaa, jossa keho ja mieli saavat hyvää ravintoa. Sinulla on oikeus myös kulttuuriin ja nautintoihin.

Vastoinkäymisten varalta

Elämä on haasteiden hallintaa. Valmennettavamme oppivat keinoja, joilla omasta hyvinvoinnista voi pitää kiinni tuulisinakin aikoina. Tervetuloa elämänmakuisuus!

Valmennustapaamiset ovat viikkoni kohokohtia, ja lataavat akkujani arjessa. En olisi ikinä uskonut kuinka paljon hyvä treeni voi vaikuttaa uneen ja jaksamiseen.

– Marika

Valmennus on ollut pelastus arkeeni. Selkävaivani ovat hellittäneet ja voin yhä useammin nukkua yöni rauhassa. Tunnen itseni energiseksi ja jaksan vielä töiden jälkeen.

– Anu

En ole löytänyt vain liikunnan iloa, vaan olen löytänyt uuden minän. Harjoittelu antaa minulle uskomattoman tunteen ja vaikka päivä olisi ollut raskas, treenin jälkeen olen hymy huulilla.

– Tiina

Ryhmäkuva Lahden personal training valmentajista.

Elämänilo on upea tavoite

Terveys on tärkeä asia, mutta hyvinvoinnista huolehtiminen voi olla myös hauskaa. Treeni ja hyvä valmennussuhde antavat laatua arkeen, ja tavoitteesi toteutuvat kuin huomaamatta.

Tutustu ajatuksiimme tarkemmin