fbpx

Varaa maksuton ensitapaaminen (0€)

Personal training ensitapaaminen on maksuton.

Sinä olet tervetullut – juuri sellaisena kuin olet.​

Olet kenties aiemmin tavannut personal trainerin, joka tuntui olevan kiinnostunut vain myymään sinulle mahdollisimman monta tapaamista. Päällimmäiseksi tunteeksi jää silloin pettymys, koska et tullut kunnolla kuulluksi. Meillä asiat tehdään toisin, sillä jokaisen asiakkaamme tarina auttaa meitä kehittymään entistä paremmiksi. Yhdessä saamme hyviä asioita aikaan.

Tavatessasi valmentajamme voit samalla tutustua tiloihimme, asiakkaisiin ja muuhun henkilökuntaan. Keitämme mielellämme myös kupposet kuumaa. Voit halutessasi jäädä tapaamisen jälkeen testaamaan harjoitustilojamme ja vaikkapa infrapunasaunaa.

Valmennus on mielestämme prosessi, jonka tavoite on parantaa elämänlaatua. Harvoin elämänlaatu paranee vain sillä, että saa käteensä ruokaohjeet ja treeniohjelman, vai mitä? Kemiat valmentajan kanssa pitää pelata, siksi on tärkeää tavata ja jutella.

Uskomme, että valmentajan tehtävä on toimia mentorina kohti laadukkaampaa arkea. Toki valmentajan ammattitaito – ravitsemuksen, harjoittelun fysiologian ja tekniikoiden – osaaminen on tärkeää, mutta ilman pelisilmää ja elämänkokemusta sekä satojen asiakkuuksien tuomaa varmuutta, ei ammattiosaamisesta ole hyötyä. Sen takia meillä on töissä erilaisia valmentajia, joilla jokaisella on oma elämänkokemuksensa.

Keitä meillä käy?

Meillä on erilaisia valmentajia, ja palvelemme sekä vasta-alkajia että kokeneita harjoittelijoita, elämäntapamuutosta tavoittelevia sekä nopeaa terveydentilan kohenemista tarvitsevia.

Asiakkaidemme arkea yhdistävät usein seuraavat asiat:

  • Aikuisten ihmisten haasteet (työkuormitus, perhe-elämän vaatimukset yms.)
  • Epämääräiset kivut ja säryt (tuki- ja liikuntaelimistö kaipaa liikettä ja huolenpitoa)
  • Halu olla liikuntakykyinen vielä vuosien tai vuosikymmenien päästä
  • Erilaisia kokeiluja liikunnan tai ravitsemuksen suhteen (myös painon jojoilu on tyypillistä)
  • Rohkeus tarttua toimeen, vaikka nykytilanne ei itseä miellyttäisikään

Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta kuntosaliharjoittelusta tai muustakaan harjoittelusta. Meitä varten ei myöskään tarvitse harjoitella etukäteen – valmentajamme eivät laita sinua minkäänlaiseen testiin, ellet sitä itse halua. Ensimmäinen tapaaminen on varattu täysin keskustelulle.

Tätä voit odottaa valmennukselta

Valmennuksemme sisältää kaiken tuen, mitä tarvitset oman liikunnallisuutesi löytymiseen ja aktivointiin, tavoitteitasi edistäviin ravitsemusvalintoihin sekä palautumisen määrän ja laadun edistämiseen. Etenemme vaihe vaiheelta, jotta valmennus ei missään vaiheessa tunnu ylivoimaiselta – me tiedämme, että sinulla on muutakin tehtävää arjessa kuin harjoittelu.

Treenin pitää olla hauskaa, joten emme jumppaa hampaat irvessä. Tavoite on löytää kehollesi sopivat tavat liikkua, vahvistua ja pysyä terveenä. Vaikka tietäisit itsekin, mitä sinun pitää tehdä, niin valmennus on oiva tapa priorisoida nuo tavoitteet ja saada asioita aikaiseksi. Ennen kaikkea saat uusia ajatuksia, näet itsesi uudessa valossa ja opit mihin kaikkeen pystyt. Valmennus on tapa asettaa itsesi etusijalle!

Varaa maksuton tapaaminen

Etätapaamisessa käytämme verkkoselaimella toimivaa Google Meet -sovellusta. Saat tapaamislinkin sähköpostiisi.
Mikäli valitset sähköpostin, niin muistathan tarkkailla myös roskapostikansiotasi.
Tutustu valmennustiimiimme (avautuu uuteen ikkunaan).
Lähettämiäsi tietoja käytetään ainoastaan tapaamiseen valmistautumiseen, eikä niitä tallenneta mihinkään järjestelmään.