fbpx

Kuntosali Lahdessa

Valmennuspalveluita täydentää laadukas kuntosali

Lahden valmennusstudion lisäksi haluamme tarjota erinomaiset puitteet myös omatoimiharjoitteluun asiakkaillemme. Lahden Launeella sijaitsevalle kuntosalillemme voit ostaa haluamasi jäsenyyden, esimerkiksi aamupäiväkortin, kymppikortin tai täysjäsenyyden.

Kuntosalimme on kauppakeskus Valon pohjakerroksessa. Pihassa on maksuton 4h pysäköinti ja lämmin pysäköintihalli on avoinna arkisin klo 9-20.30, lauantaisin klo 9-18 ja sunnuntaisin klo 11-18.

Kuntosalimme laadukkaan välineistön lisäksi molemmissa pukutiloissamme on perinteiset saunatilat sekä infrapunasaunat (aina käytössä). Harjoitustilamme on varustettu jäähdyttävällä ilmanvaihdolla. Kuntosali on käytössäsi 24/7.

Kuntosalin tilat muodostuvat isosta toiminnallisen harjoittelun tilasta, vapaapainotilasta sekä laitetilasta. Erikoisvälineiden lisäksi jokaisesta harjoitustilasta löytyvät tyypillisimmät voimaharjoitusvälineet monipuoliseen harjoitteluun. Laitepuolella Matrixin Magnum-sarjan Smith, vipuvarsi- ja taljalaitteet, jalkaprässi ja muut jalkalaitteet, kaksi Wrangen Pro Line -penkkipunnerruspenkkiä sekä kisamitat täyttävä Anderstorp-penkki ja Matrix Breaker -vinopenkki.

Voimanosto- ja toiminnallisen harjoittelun osastoilta löytyy Torquen massiiviset räkit, runsaasti erilaisia painonnosto-, voimanosto- ja yleistankoja sekä kaksi painonnostolavaa. Ruohomattoa on isoimmassa tilassamme 22m ja pienemmässä tilassa 15m kelkantyöntö- ja -vetoharjoituksia varten. Lisäksi pienvälineistä löytyy runsaasti sekä tuttuja että erikoisempia välineitä. Valmennuskeskuksen kokonaispinta-ala on 934m2.

Mietitkö kuntosalin valintaa Lahdessa?

Lahti on kuntosaliharrastajalle hieno kaupunki, ja mietit varmasti mikä olisi itsellesi paras valinta. Lahden kuntosalit tarjoavat jokaiselle jotakin. Jotta päätöksesi helpottuisi, niin katsotaan minkälaisia asiakkaita meillä käy:

Asiakkaamme EIVÄT etsi:

– Vain edullisinta hintaa
– Suurinta laitevalikoimaa
– Ryhmäliikuntatunteja
– Ilmaisia treenikuukausia
– Salia ilman henkilökuntaa

Sen sijaan asiakkaamme HALUAVAT:

+ Harjoitella ilman ruuhkia mihin kellonaikaan tahansa
+ Treenata laadukkailla ja tarkoin valituilla välineillä
+ Saada laadukasta valmennusapua tavoitteisiinsa
+ Hoitaa asioinnit kasvokkain tutun yrittäjän kanssa
+ Nauttia puhtaista tiloista ja hyvästä hengitysilmasta
+ Käydä treenin jälkeen saunassa tai infrapunasaunassa tilavissa pesutiloissa
+ Ajaa auton maksuttomalle parkkipaikalle tai lämpimään parkkihalliin salille tullessa

Kuntosalimme jäsenmäärä on rajattu, joten voit huoletta harjoitella silloin, kun se sinulle sopii. Asiakkaamme ovat ystävällisiä, liikunnallisia lahtelaisia – joukossa on sekä tavoitteellisia harjoittelijoita että aivan vasta-alkajia. Meille kaikki ovat tervetulleita lähtötasosta ja harjoitushistoriasta riippumatta.

Ammattilaisina tiedämme, että kynnys harjoittelun aloittamiseen voi olla korkealla, siksi tarjoamme aina mahdollisuuden maksuttomaan tapaamiseen ja saliesittelyyn ilman sitoumuksia, tarvittaessa myös aukioloaikojemme ulkopuolella. Ole vain yhteydessä alla olevalla lomakkeella, ja me hoidamme loput.

Saat meihin kätevästi yhteyden myös sivulla olevalla chat-toiminnolla tai Whatsappilla numeroon 041 3134 720.

Mikäli haluat yhteydenoton puhelimitse