fbpx

Selkäryhmä

Fysioterapeuttinen selkäryhmä Lahden Voima & Vireellä

Kenelle ryhmä on suunnattu?

Ryhmä on tarkoitettu selän kiputiloista kärsiville, joilla ei ole lääketieteellisiä esteitä osallistua liikuntaharjoitteluun. 

Selkäryhmässä saat yksilöllistä ohjausta ylä- ja alaselän, keskivartalon, lantion sekä jalkojen vahvistamiseksi. Voiman lisäksi keskitytään selkärangan liikkuvuuden käyttämiseen ja kehittämiseen.

Ryhmän ohjaavalta fysioterapeutilta saat harjoitusohjeet kotiin tai kuntosalille, mutta jo yksikin harjoitus viikossa auttaa helpottamaan yleisiä selän kiputiloja.

Fysioterapeuttista valmennusta

Pienryhmäharjoittelun suunnittelusta vastaa fysioterapeutti ja personal trainer Anni Matilainen.

Tutkimustieto osoittaa, että monipuolinen harjoittelu on tuloksekkain tie päästä eroon sellaisista selän kiputiloista, jotka eivät johdu sairaudesta. Alaselkäkipu on oireista tyypillisin, mutta myös yläselkäkipu sekä niska-hartiaseudun oireet helpottuvat yhtä lailla liikunnalla. 

Paras tulos selkäkivun hoidossa saadaan, kun harjoittelu suunnitellaan yksilöllisesti ja huomioidaan juuri sinun tarpeesi lihasvoiman ja liikkuvuuden kehittämisessä. Voimaharjoittelu kaksi kertaa viikossa antaa hyvän vasteen, mutta jo yhdellä harjoituksella on iso vaikutus.

Selkäryhmä kokoontuu kerran viikossa, minkä lisäksi saat täysin sinulle laaditun harjoitusohjelman kotona tai kuntosalilla tehtäväksi. Kaksi harjoitusta viikossa riittää muutoin aktiivisen arjen lisäksi. Voit olla ryhmässä juuri sen aikaa kuin sinun tarvitsee, minkä jälkeen voit jatkaa harjoittelua itsenäisesti tai kokeilla jotakin toista ryhmäämme.

Seuraava selkäryhmä tammikuussa

Selkäryhmä on 12 viikon tavoitteellinen pienryhmä selkäkivun ennaltaehkäisyyn ja hoitoon.

Seuraava selkäryhmä käynnistyy tiistaina 9.1.2024 klo 17.30. Pienryhmän tapaamiset ovat tiistaisin 17.30.-18.30.

Pienryhmän kustannus on 125€/kk. Hintaan sisältyy 10-kortti kuntosalille (arvo 100€).

Ryhmässä on kuusi paikkaa. Kysy lisätietoja tai ilmoittaudu mukaan alla olevalla lomakkeella (ilmoittautuminen ei ole sitova ennen erillistä vahvistuta).

Soitamme vain, jos emme saa sinua kiinni sähköpostitse.