fbpx

Aktiivista fysioterapiaa Lahdessa

Etsitkö fysioterapeuttia Lahdessa? Meillä on sinulle ratkaisu, jonka avulla pidät vaivat poissa. Se on harjoitteluun perustuva aktiivinen kuntoutus.

Näin voimme auttaa

Autamme kaikissa tuki- ja liikuntaelimistön ongelmissa, jotka estävät sinua käyttämästä kroppaasi normaaliin tapaan. Tässä muutamia esimerkkejä.

Selkävaivat, niska-hartiaseutu ja olkapää

Alaselkäkipu, niska-hartiaseudun vaivat ja esimerkiksi kiertäjäkalvosimen kipuoireet ovat tilanteita, joissa aktiivinen kuntoutus on ensisijainen ratkaisu.

Nivelrikko ja osteoporoottiset tilat

Nivelrikon omahoito edellyttää voimaharjoittelua, joka on hyvä aloittaa fysioterapeutin ohjeistuksessa. Myös luuston heikentyessä fysioterapeutti on sopiva ammattilainen ohjaamaan harjoittelua.

Kuntoutus ennen ja jälkeen operaation

Tekonivelleikkaukseen ja moneen muuhunkin operaatioon on parasta mennä hyvässä kunnossa. Samalla oppii kuntouttavan harjoittelun periaatteet, joita käytetään leikkauksen jälkeisenä aikana.

Tätä et meiltä saa

  • Hierontaa
  • Muita passiivisia hoitoja
  • Ultraääntä tai kylmähoitoa
  • Hoitoja, joista ei ole tieteellistä näyttöä

Näissä taas olemme hyviä

  • Aktiivinen, harjoitteluun perustuva kuntoutus
  • Koko elämäntilanteen huomiointi kuntoutuksessa
  • Inhimillinen, kuunteleva ja keskusteleva lähestymistapa
  • Laaja-alainen osaaminen liikunnan ja terveyden eri osa-alueilta

Tarjoamme maksuttoman ensitapaamisen fysioterapeutin kanssa. Tämä ainutlaatuinen toimintamalli varmistaa, että sinun ei tarvitse sitoutua kuntoutusprosessiin, ellet luota 100% ammattilaistemme lähestymistapaan.

Sinulle sopiva fysioterapeutti

Lahdessa on lukuisa joukko erinomaisia fysioterapeutteja, joista osan kanssa myös me teemme yhteistyötä. Fysioterapeutilla on usein tietty ammatillinen osa-alue, jossa hän on erityisen hyvä auttamaan asiakkaita. Saat meiltä aina rehellisen arvion siitä, olemmeko sinulle paras valinta kuntoutukseen.

Meidän vahvuutemme on valmennusosaamisen yhdistäminen fysioterapeutin koulutukseen. Fysioterapeutin peruskoulutuksessa käsitellään harjoittelua vain vähän, joten meillä toimivat fysioterapeutit ovat lisäksi joko ammattivalmentajia, personal trainereita tai liikunnanohjauksen amk-tutkinnon suorittaneita. Asioidessasi meillä saat samalla koko moniammatillisen tiimimme tuen, ja voit halutessasi jatkaa saumattomasti fysioterapiasta valmennukseen.

Poikkeuksellinen toimintapamme sisältää maksuttoman ensitapaamisen fysioterapeutin kanssa. Uskomme, että paras lopputulos kuntoutuksessa saavutetaan pitkäjänteisellä työskentelyllä, jossa avoin kommunikaatio ja kunnioitus toteutuvat. Tavoitteemme on paitsi edistää toimintakykyäsi, niin myös kohottaa elämänlaatuasi.

Tiimin fysioterapeutit

Aki Laitinen

Aki on työskennellyt pitkään liikuntaan ja urheiluun liittyvien haasteiden parissa. Aki auttaa mielellään myös vaikeissa terveystilanteissa, joissa tarvitaan monipuolista osaamista.

Anni Matilainen

Tuki- ja liikuntaelimistön kiputilat, liikunnan aloittaminen ja harjoitteluun liittyvät muutokset ovat Annille tuttuja haasteita. Anni palvelee myös kaikissa valmennusasioissa.

Varaa maksuton ensitapaaminen

Huomioithan, että maksuttomalla käyntikerralla sinua ei tutkita tai anneta henkilökohtaisia hoito-ohjeita. Tapaamisen tarkoitus on varmistaa, että odotuksesi ja tarpeesi kohtaavat fysioterapeuttisen kuntoutuspalvelun ja fysioterapeutin kanssa. Tapaamisen kesto on 30 minuuttia.

Mikäli valitset sähköpostin, niin muistathan tarkkailla myös roskapostikansiotasi.
Tutustu tiimiimme (avautuu uuteen ikkunaan).
Lähettämiäsi tietoja käytetään ainoastaan tapaamiseen valmistautumiseen, eikä niitä tallenneta mihinkään järjestelmään.